El-installatør Fra Roskilde

Hvis du søger en dygtig el-installatør med mange års erfaring og ultimativt fokus på sikkerhed og kvalitetsarbejde omkring Roskilde, så skal du kontakte Stricker EL-service.

Stricker El-Service udfører alle former for el-arbejde lige fra renovering af en mindre ejendom, løse hele el-entreprisen ved nybyggeri eller ombygning af større industrielle anlæg.

El-installationer ved nybyg og renovering

Stricker EL-service udfører som el-installatør alle former for el-installationer ved nybygning, ombygning og renovering. Vi løser som elektrikerfirma autorisationskrævende el-arbejde med faglig stolthed og naturligvis efter gældende lovgivning.

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring i alle former for el-installationer, så du kan være sikker på, at dit el-arbejde i forbindelse med nybyggeri eller renovering er i trygge og sikre hænder.

El-installatør

Vedligeholdelse, fejlfinding og reparation af el-installationer

Stricker El-Service udføre fejlfinding på alle typer El-installationer og maskiner

Hvis der er fejl på din elinstallation står vi til rådighed. I alle situationer, der indebærer elektriske installationer, vi er klar til at rykke ud og lokalisere samt udbedre fejlen.

Hvis din ejendom trænger til ny el-tavle, eller dit fejlstrømsrelæ er fejlbekræftet, kan vi nemt foretage en udskiftning. Husk, at fra 1. juli 2008 skal alle el-installationer med tilslutningssteder på op til 20A være beskyttet af et HPFI.

Serviceaftale og vedligehold af dine installationer

Stricker EL-Service laver gerne service- og vedligeholdelsesaftaler på el-installationer hos både private og erhvervskunder.

Vi servicerer desuden ventilation og datainstallationer. Vi udfører nye installationer, udvidelser, service og vedligehold samt fejlfinding.

Med udgangspunkt i kundeservice og altid fokus på sikkerhed kan du roligt lave en serviceaftale med Stricker El-Service Aps. Det betyder, at vi altid er klar til at rykke ud, når du har et akut behov, ligesom vi passer og tilser dine installationer med den frekvens, du ønsker.

Kontakt Stricker El-Service

”Vi gør det for spændingens skyld”

Kontakt os

Send os en e-mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Not readable? Change text. captcha txt